Ervaringen van cursisten

Ital-Lingua heeft een groot aantal tevreden cursisten. Ik heb onze cursisten gevraagd om een korte recensie te schrijven over hun persoonlijke ervaring met Ital-Lingua. Op deze pagina komen recenties van onze cursisten. Wil je ook een ervaring plaatsen? Dat kan!

Het enthousiasme en “typisch italiaanse” dat Nicoletta Garberoglio voorleeft in de lessen, maakt dat ik elke week een avondje “in Italië” ben. Haar persoonlijke aanpak en het met elkaar praten (in het italiaans) in de lessen maken dat je geïnteresseerd en gemotiveerd blijft. Het is gewoon hartstikke leuk.
Marijke

Elke les is een vakantie-avond op een Italiaans terras. Nicoletta combineert Italiaans temperament met het geduld dat een goede leraar kenmerkt. En ben je in de gelegenheid om met Nicoletta op reis naar Rome en omgeving te gaan... meteen doen! Een fantastische ervaring.
Joke

Ital Lingua. Nicoletta geeft uitstekende lessen. heel veel aandacht voor spreekvaardigheid, maar ook de grammatica wordt niet vergeten. Er is veel ruimte voor improvisatie. Discussies over elk onderwerp zijn mogelijk. Als het maar in het Italiaans gebeurt. Er wordt goed gekeken dat de cursisten in een groep min of meer van hetzelfde niveau zijn.
Curt

In 2011 wilde ik graag mijn Italiaans verbeteren: voor mijn werk in de topsport kom ik regelmatig Italiaanse collega's tegen. En met hen praat ik liever Italiaans dan Engels. Daarnaast ga ik ieder jaar met mijn vrouw en kinderen naar Italiƫ. Het is zoveel leuker om daar Italiaans te spreken, de Italianen openen hun hart en temperament nog verder. In Noord-Nederland hoorde ik dat Ital Lingua het beste 'indirizzo' is. En inderdaad, waarbij Nicoletta Garberoglio een warme Italiaanse sfeer ademt!
Geert, I-ken
Wat mij aanspreekt is dat Nicoletta elke les op gepassioneerde wijze de Italiaanse en Nederlandse taal en cultuur koppelt. Dat is het voordeel van een docente die een volbloed Romeinse is, maar al ruim 30 jaar in Nederland woont en werkt.
Van een cursiste
Door de professionele en enthousiaste wijze, waarop de lessen worden gegeven, blijf je gemotiveerd om met het Italiaans en Italiƫ bezig te zijn.
Anneke

Online inschrijvenVoornaam  
Achternaam  
Email  
Adres  
Postcode  
Woonplaats  
Telefoon  
Vink het vakje hiernaast aan ter verificatie
     
Ik geef mij op voor de cursus  

Bij het versturen van dit formulier dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals gedeponeerd bij de KvK.