Italiaans voor beginners

Deze cursus is bestemd voor hen die nog geen kennis van het Italiaans bezitten. Doel is het verkrijgen van voldoende spreek- en luistervaardigheid om zowel aan een alledaags gesprek te kunnen meedoen, alsook eenvoudige gesprekken en geschreven teksten te kunnen begrijpen. Zo is de cursus een combinatie van theorie en praktijk. Naast aandacht voor grammatica is er veel aandacht voor conversatie. In deze cursus gebruiken we het tekst- en werkboek Buongiorno nieuw (uitgeverij Intertaal).Italiaans voor gevorderden

Deze cursussen zijn bedoeld voor hen die al enige kennis hebben van het Italiaans en enige ervaring hebben in het verstaan en spreken van de taal.
ITAL-LINGUA biedt verschillende lesniveaus aan, al naar gelang het niveau van deze kennis en ervaring.

Net als de beginnerscursus is ook deze cursus een combinatie van theorie en praktijk. De grammatica wordt hier verder behandeld en verdiept. Om de luister- en spreekvaardigheid te oefenen, gebruiken we onderwerpen die in de leermethode zelf aan de orde komen. In deze cursussen gebruiken we het tekst- en werkboek Buonasera a tutti (uitgeverij Intertaal).


Conversatie Italiaans

Deze cursus is geheel gericht op het spreken en verstaan van het Italiaans en bedoeld voor hen die al vergevorderd zijn. Bij deze cursus brengt de docent allerlei onderwerpen in, die in de les besproken worden. Meestal gaat het om artikelen b.v. in tijdschriften die aspecten van de moderne Italiaanse maatschappij behandelen, maar ook teksten uit de moderne Italiaanse literatuur komen aan bod. Om iedereen voldoende aan het woord te laten komen worden de groepen klein gehouden. We houden natuurlijk rekening met het niveau van de spreekvaardigheid van de cursisten.


Italiaans op maat

Individuele lessen ( één op één ) of in groepsverband ( maximaal 6 deelnemers ) met een vergelijkbaar instapniveau, opgezet in een persoonlijk traject van 10 bijenkomsten op basis van de wensen van de cursist(en). Lesdag en-tijd worden bepaald in overleg met de docent. Deze lessen kunnen elke moment van het jaar beginnen.

De taallessen van Ital-lingua zijn hartstikke gezellig. Voor je het weet voer je al een gesprekje in het Italiaans! En als echte Romeinse weet Nicoletta ook veel te vertellen over de cultuur en geschiedenis van haar land.
Maartje van de Wetering

Online inschrijvenVoornaam  
Achternaam  
Email  
Adres  
Postcode  
Woonplaats  
Telefoon  
Vink het vakje hiernaast aan ter verificatie
     
Ik geef mij op voor de cursus  

Bij het versturen van dit formulier dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals gedeponeerd bij de KvK.